Levering av julemat

Julebuffet

Info og flere tips om hvordan man kan bestille tradisjonell norsk julebuffet i Molde og omegn

For at vi kan ta i mot en bestilling er det viktig å vite eksakt antall gjester som vi lager mat til. Vi har satt en frist på endelig antall gjester en uke før leveringen. I praksis forstår vi at det kan alltid være endringer i det siste minutt, spesielt i disse koronatider. Derfor er det fortsatt mulig å endre antallet, men vi vil i utgangspunktet gjøre oppmerksom på at arrangerør har god kontroll på gjestene sine.

Når det gjelder maten, så den pakker vi i termokasser som holder temperatur innen 2-3 timer. Dette er en fordel ved eventuelt forsinkelse av gjester eller andre grunner som gjøre at spisetid starter ikke helt som planlagt. Det er viktig å åpne termokassene rett før dere skal spise. Da kan vi garantere at maten blir fortsatt varmt ?

Maten kan enten hentes fra våre selskapslokale eller vi kan levere til dere. Ved bestillinger over 21 gjester er leveringen inkludert i prisen i Molde område. Vi kan også levere maten om antallet er mindre, men da fakturerer ca kr 150,- i tillegg.

Tenk på leverings- / hentetidspunkt. Vi anbefaler ca. fra 30 til 60 minutter før dere skal spise.

Gi gjestene beskjed om at de skal si fra om de ikke ønsker julemat. Vi kan lage flere alternativer for dem. Klippfisk med ertestuing og bacon er ofte veldig populær.

Ta kontakt gjennom facebook, email eller telefon for å lage bestilling og ha klar: – Antall gjester, dato og tidspunkt for levering evt. henting av maten, addresse og tel. kontakt ved leveringen. ?

Julebuffet

Vi leverer tradisjonell norsk julebuffet. Alle retter nedover er inkludert i prisen og er beregnet at det blir nok mat til alle gjester.
PinnekjøttSvineribbe
MedisterkakerJulepølse
RødkålKålrotstappe
PoteterRibbesaus og fett
Pris per pers265,-

Dessertbord

Riskrem med rød saus
Karamellpudding med fløte og karamellsaus
Pris per pers65,-

Våre ordrebetingelser

Antall personerOrdrebetingelser
5-20Kan hentes i Tusten selskapslokale
21-50Gratis frakt i Molde og område
50-100Gratis frakt
Gratis dessert - riskrem
100+Ta kontakt for mer info

Vi er fleksible og vi kan tilpasse meny og pris på ditt individuelle behov.

Om dere ønsker å ha julebord hos oss på Tusten klikk her å se våre varianter.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om vår meny og priser.