Konfirmasjon

Tusten Selskap & Catering tilbyr deg et lokale med en ypperlig beliggenhet for å arrangere en konfirmasjon i Molde. Det ligger ca. 10 minutter unna Molde Domkirke med bil, og ca. 5 minutter fra Røbekk kirke.

Vi gjør ditt selskap til et kjært minne med fin selskaplokale, utmerket service og velsmakende konfirmasjonsmenyer. Vi tilby tradisjonelt norsk konfirmasjonsmeny i form av tapas, koldtbord eller treretters middag.

Lokalet har en TV, Wi-Fi internett, musikkutstyr og prosjektor dersom det er ønskelig.

 

Litt om konfirmasjon på Tusten

Vi på Tusten vil at alle våre arrangørene har en trivelig dag med mye glede og uten stress. Vi leier ut lokalet kun med vår catering. Dere velger maten fra vår meny og kan ha medbrakt kaker og brus. Servitører og vask av lokalet er inkludert i prisen. Vi trenger eksakt antall gjester og valgt meny senest en uke før festen. Vi forbereder bordoppsett etter deres ønske og dekke bordene med tøyduk, bestikk, glass, tallerken, serviett og telys. Dere kan levere ekstra pynt, bordkort, kaker o.s.v. en dag før og vi gjøre det klar til konfirmasjonsdagen. Vær oppmerksom på at vi kan ha et annet arrangement dagen før. Derfor er det best å avtale møtetidspunkt med oss på forhand.

For vår konfirmasjonsmeny og priser ta gjerne kontakt med oss gjennom vår kontaktsjema nedover.

Minimumsforbruk for en konfirmasjon er 15.000,-.

 

Konfirmasjon bookingbetingelser

 

I vår kalender nedover kan dere se hvilken konfirmasjonsdatoer er ledige. For å booke datoen eller for å sette deg på venteliste – fylle ut kontaktskjema med eksakt dato. Vi skal sende dere tilbakemelding med aktuell info og meny.

 

Vær så snill ikke booke flere enn en dato per konfirmant.

mai 2022

UKEMaTiOnToFr
182345678
199101112131415

mai 2023

UKEMaTiOnToFr
171234567
18891011121314
Ledig datobooket dato