Firmafest

Vi i Tusten Selskap & Catering tilbyr et ypperlige lokale for firmafester og samlinger i Molde. Vi holder til sentralt, kun 6 km fra Molde sentrum, og 3 km fra Molde lufthavn . Vi har et stort selskapslokale med plass til mellom 50-100 gjester, som ligger idyllisk til ved Tusten Skiheiser på Eikrem.

Vi tilbyr flere pakker og alternativer for bedrifter:

Økonomi pakke

 

Tilbud kun i vanlig åpningstider av klatreparken eller skiheisen gjennom skisesongen.

 

Leie av lokalet i ordinær åpningstid

Du disponerer deler av lokalet. Du betaler ingenting for leie. Lokalet vil være åpent for andre gjester som besøker klatrepark eller skiheis. Det er mulighet til å benytte projektor, mikrofon eller musikkanlegg.

 

Mat tilbud

► Under 15 stk – Vi har kiosk hvor vi selger drikke, snacks og is, samt noe varme småretter.

► 15 stk og flere – Dere kan velge mellom tacobuffet, burgerbuffet, pizzabuffet eller pølsefestbuffet. Prisen er 175,- per pers.

 

Premium pakke

 

Tilbud for leie av lokalet som gjelder utenom åpningstid, hvor dere disponerer hele lokalet.

 

Leie av lokale

Fra søndag til torsdag 2.000,-.

Fredag eller lørdag 5.000,-

 

Mat tilbud

Ta kontakt med oss og vi kan sammen tilpasse en meny som passer best for ditt selskap. Vi tilbyr utvalg av flere tre-retters middag alternativer til buffet eller tapas.

 

 

Forslag til teambuilding aktiviteter i Tusten, Molde

 

Vinteraktiviteter –  Teambuilding på ski med vår skiinstruktør – fra mandag til fredag ( når skisesongen er i gang ). Mulighet å leie ski eller snowboard.

Sommeraktiviteter – La kollegene få oppleve utfordring og mestring sammen i klatreparken.

 

Vi kan lage et tilbud som består av både teambuilding aktivitet for din bedrift og middag eller firmafest i våre lokale.

Vi er veldig fleksible og tilpasser oss ditt individuelle behov. Du er velkommen til å ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.