Bryllup

Bryllup på Tusten

Tusten selskapslokale i Molde er et veldig populært sted for en slik arrangement som bryllup, med sin magiske atmosfære og fine omgivelser.

Avstanden fra sentrum er på ca. 5 – 10 minutter med bil. Stedet tilbyr et vakkert landskap med en stor parkeringsplass. Det er en fordel hvis man skal invitere mange gjester eller ha vielsen utenfor lokalet. Vi kan tilby et selskapstelt ute som er en fin ekstra uteplass under kvelden.

Nøkkelen til å holde et vellykket arrangement er catering. I Tusten Selskap & Catering vi forstår viktigheten av dette, og vi gjør mye mer enn bare bryllup menyen. Vi tilbyr dekorasjon av bord, servitører, fotograf, DJ, rengjøring, og hjelper til deg å koordinere tidslinjen for kvelden.

I lokalet det finnes – lerret, projektor med trådløst tilkobling til PC eller mobil, musikk anlegg med høytaler. Det er også Wi-Fi internett i hele lokalet.

Vi er veldig fleksible og kan tilpasse meny og pris på ditt individuelle behov. Det er også mulig å bestille vegetariske og glutenfrie alternativer.

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om meny, priser eller referanser.