Barnedåp

Barnedåp i Molde hos Tusten Selskap & Catering

 

Lokalet er i nærheten av kirka, hvor seremonien skal holdes. Det ligger ca. 11 minutter unna Molde Domkirke med bil, og ca. 5 minutter fra Røbekk kirke. En stor fordel vi har å tilby er en stor parkeringsplass.

Lokalet har TV, Wi-Fi, musikkutstyr, prosjektor med trådløs tilkobling. Vi tilbyr dekorasjon av bord, servitører og vi hjelper til dere å koorinere barnedåpen.

Vi har ledig kapasitet til barnedåp fra april til november. Det er vanlig å arrangere barnedåp på søndager.

Leie av lokalet er 2.000,- kr og mat kommer i tillegg. Det er populært å velge koldtbord eller tapas. Vi hadde også flere barnedåp som valgte sosekjøtt eller gryterett av okse med tilbehør til middag.  Det er selfølgelig mulig å tilpasse menyen på deres individuelle behov. Det er tillatt å ha medbrakt kake som vi kan forberede på kakebord med kaffe om ønskelig. Minimumsforbruk er 15.000,-.

 

Ikke glem å ta bilder fra barnedåpen. Hvis du trenger, har vi et godt samarbeid med en fotograf som kan hjelpe deg med dette.

Når du organiserer en barnedåp i Molde, er planlegging nøkkelen til et vellykket arrangement. Det er viktig å planlegge arrangementet opp til flere måneder i forveien. Du kan starte planleggen med å kontakte oss og vi kan diskutere dine muligheter.